|Møtekalender|

Dugnaden 18 Mai 2005


Sted: Observartoriet.
Referent: Jon Inge.
Foto: Robert.

8 standhaftige norske menn overlevde 17.mai feiringa. Vi gikk på med krum hals og fikk igjen gjort en dugende jobb. Arbeidsformannen Bjørn hadde fått med seg Alexander, Svein Erik, Magne, Robert, Jon Inge, Thor og Kristian.

Svein Erik skifta ut 5 bord på nordsida av kuppelen. Alle ble demontert og malt skikkelig. Undertegnede mala ferdig døra og de hvite listene. Magne, Bjørn, Thor og Robert mura og tar jeg ikke feil, så var det Alexander og Kristian som begynte med skraping og rødmaling av sydveggen. Det ble også rensa vekk en del jord rundt grunnmuren, og murt igjen slik at vannet skal bli drenert vekk fra og ikke inn i bygget. En flott innsats ble gjort. Kvelden ble avslutta på Bergby’s av Jon Inge og Alexander. Der hadde vi det hyggelig, helt til Alexanders frue beordra mannen sin hjem for kvelden (Sukk).

Neste gang vil vi fortsette med muringa og male sydveggen ferdig. Etter hvert må det også ryddes og rengjøres i hovedrommet. Damene i foreninga får også lov til å bidra. ;-)

Mens mens Bjørn blander betong, så henger Jon Inge i stigen og Svein Erik er i gang på taket med å bytte ut kledningsbord på nordveggen.

Jon Inge har byttet side, denne gangen soler han seg i sollyset på vestveggen, og blir samtidig imponert over jobben som Svein Erik gjorde.

Thor i gang med å klargjøre betong, mens Magne er i full gang innendørs i tårnet med bistand fra Bjørn...Bjørn som her har ehhh ryggen til. ;-)

Slik så prøvemonteringen ut at den første veggen.
En stund etter at bildet ble, tatt så ble de murt fast. Vi er i gang!

Kristian i fint drive, han svinger den største malerkosten som jeg har sett - den rommet sikkert 1 liter maling! ;-) På neste dugnad, så gjenstår å male de resterende veggene mot syd.

Alexander i gang med skraping av sydveggen. Hvis du ser godt etter (til venstre for Alex), så kan du se at veggen er skikkelig værslitt. Den trenger et godt lag med maling!