|Møtekalender|

Dugnad, 20 Oktober 2007


Tilstede 5 stk.
Sted: Observatoriet.
Referent: Jon Inge


Thor tyvstarta lørdagens dugnad med det resultat, at halve skauen nå er borte. Jan Petter truer med å ta nok en halvpart og hvem som tar resten vet ikke jeg. :-)
Uansett så fikk Alexander kikka på Zeiss 4", og funnet ut at vi kun trenger en stjerne diagonal, så er den i full funksjon. Hva slags type kan styret snakke om, men Alexander reklamerte for en Williams Optics sak, som Urmaker Opsahl har på tilbud. Får vi Zeissen oppe og går, så vet i alle fall jeg at Tom blir glad.

Undertegnede lekte snekker å fikk fiksa opp rekkverket på 2 trapper i stien, samt rekkverket bort til plattingen. Observatoriet kan sikkert trenge en innvendig vask, men nå er det i alle fall rydda pent, slik at det har blitt presentabelt for folk.
Musefeller, Strømadapter til den nye monteringa og 9 volts batterier har også kommet på plass. Jan Petter har vært gørrflink og laga en flyttbar trabulant til bruk ved teleskopet. Foreløpige tester viste at den var stødig og hadde passe høyde. Veldig bra Jan Petter.
Vi tok oss også tid til mat ute i det fine høstværet. Ingen vind ingen støy, bare god prat. Livet kan ikke bli mye bedre. Nå venter vi bare på en fin stjernekveld, så er vi i gang.

Veldig bra folkens!

Vennlig hilsen
Jon Inge Hanger