|Møtekalender|

Medlemsmøte 2 November 2004


Tilstede: 12 stk.
Bjørn, Kristian, Alexander, Robert, Lasse, Magne, Hilde, Tone og Tom. Og som ikke det var nok så kom Per Morten også og ikke minst så kom også Hege. Og som om det ikke var nok, så kom også Svein Erik helt til slutt.
Jon Inge, jeg altså - var jo selvfølgelig også der. Bare se på bildet under her. Ekke fail alså!;-)

Dato: Tirsdag 2.november 2004.
Sted : Nærum.
Referent: Jon Inge Hanger.
Foto : Robert og Jon Inge.

Presis kl.19.09,37 begynte møtet. Tom lånte oss en video projektor og dermed var en ny æra i anmars. Litt senere kom vi igang, og først ut var Kristian som fortalte oss litt om video og bilderedigering. Alt var det ikke mulig å få oss til å skjønne, men han fikk vist mange fine eksempler. Her er det mer å lære for den som har lyst til å yppe seg mot de store gutta.

Etter en liten pause med kaffe, brus og kaker - så viste undertegnede månedens bilde. Bildet denne gangen var et (utrolig vakkert, om jeg må si det selv. ;-)) bilde av Månen som sto opp over Vealøsfjellet. Det ble også vist noen mer eller mindre mislykka bilder, som var tatt tidligere. Øvelse gjør mester. ;-)

Så var det tid for konkurranse. Undertegnede hadde sikra seg mot nok et forsmedelig tap, ved selv å lage konkurransen. Før vi kunne begynne så kom jentene med et krav om at undertegnede kom med et demanti om at de ikke hadde juksa sist gang. Noe motvillig ble demantiet gitt, og dermed var konkurransen igang.
Det ble fremmet kritikk, om at konkurransen nok engang var for vanskelig. Imidlertid vanka det flust med poeng, så det var nok ikke så ille. Formannen og "bønchen", vant knepent foran de "fornemme herrene" eller "intelligensiaen" som vi gutta fra Gulset kaller dem. "Magne and the Lady's" tapte "fortjent". ;-)

THE END


Kristian presenterer sitt innlegg.

Han viste blant annet dette bilde av Mars.

Jon Inges presenterer månedens bilde; Månen på vei opp over Vealøs.

Formann Kristian med "The Wild Bunch". Eller som gutta på Gulset sier; Kristian and The Wild Bønch. ;-)

Magnes skulder til høyre, and the Lady's. Nei, Magne gir dem ikke kald skulder. Girls just want to have fun.

Cola eller Asina, Cola eller Asina...hmmm valgets kvaler. Ehhh, tror jeg holder meg til kaffen jeg.