|Møtekalender|

Medlemsmøte 7 november 2006


Sted: Nærum Grendehus.
Tilstede: 13 stk. Lasse, Alexander, Robert, Jon Inge, Bjørn, Tommy, Per Morten, Leif, Per, Geir, Anne Kari og Gunnar. Vi fikk også besøk av en kamerat av Geir.
Referent: Jon Inge og Robert.
Foto: Jon Inge (mobiltelefon kamera.)

Jon Inge ønsket alle velkommen, og informerte først litt om Jubileums festen.
GAF er som kjent for de fleste, 20 år i år. I den anledning har styret prøvd å invitere samtlige personer som har vært og er medlem av GAF til en Jubileums fest.
Det er kun svært få plasser igjen, så hvis du ønsker å komme på festen, gi beskjed til Jon Inge omgående!

Jon Inge stod for kveldens foredrag, "Vegen til Månen". Hvor han tok opp temaer som observasjoner av månen, strålekratere mm. Selvtatte bilder av månen fikk han også plass til.
Han viste oss, og fortalte om blant annet hvor alle Apollo landingene hadde funnet sted. Hvor på månen, terrenget de landet i mm. Han fortalte oss selvsagt om alle de vellykkede Apollo ferdene, samt Apollo 13 ferden. Apollo 13 som riktignok ikke landet på månen, men det var en romferd som holdt en hele verden i spenning. Heldigvis endte ferden svært godt. Til den som ikke nikker gjennkjennende til dette, lei Apollo 13 filmen av Tom Hanks på DVD. ;-)
Alt i alt så var det ett meget godt og interessant foredrag!

Spørrkonkurransen var ved Geir. Nok en vanskelig konkurranse, men den såkalte Mellomtroppen "anført" av Robert vant overlegent. Hvorfor var ikke vi andre med på hans lag?
Etter møtet var over, så var det stjernetitting i teleskopet til Tommy og prismekikkertene til Jon Inge og Bjørn for de som hadde anledning til det.


Fra venstre, Per Morten, Geir, kamerat av Geir og Tommy.

Fra venstre, Gunnar, Leif og Per.

Per og Anne Kari.

Alexander, Lasse og Robert.

Bjørn(en) sover ikke - han serverer. ;-)

Tommy satte opp telskopet sitt, så vi andre kunne se.